Actions

J3.x

Difference between revisions of "Toolbar buttons missing after upgrade"

From Joomla! Documentation

(module pagespeed, not the services!)
m (updates)
Line 10: Line 10:
 
If the problem persists you may want to check to see if your server has [https://developers.google.com/speed/pagespeed/module mod_pagespeed] from Google enabled. If it does, and you want to keep using mod_pagespeed you'll need to flush the server side cache on upgrading to 3.1.x. You do this by logging into the server and then executing
 
If the problem persists you may want to check to see if your server has [https://developers.google.com/speed/pagespeed/module mod_pagespeed] from Google enabled. If it does, and you want to keep using mod_pagespeed you'll need to flush the server side cache on upgrading to 3.1.x. You do this by logging into the server and then executing
  
typical command and location:
+
A typical command and location:
  
 +
<pre>
 
sudo touch /var/cache/mod_pagespeed/cache.flush
 
sudo touch /var/cache/mod_pagespeed/cache.flush
 
+
</pre>
  
 
[[Category:Version 3.1.4 FAQ]]
 
[[Category:Version 3.1.4 FAQ]]
 
[[Category:Version 3.1.5 FAQ]]
 
[[Category:Version 3.1.5 FAQ]]

Revision as of 09:07, 4 August 2013

Info non-talk.png
General Information

This issue only affects Joomla! versions 3.1.4 and 3.1.5 or any version where there are CSS changes

After performing an update it is ESSENTIAL to clear your web browser cache to reload the admin template css.

If you do not do this then the user will not see the toolbar buttons.

Refreshing the browser cache solves this immediately.

If the problem persists you may want to check to see if your server has mod_pagespeed from Google enabled. If it does, and you want to keep using mod_pagespeed you'll need to flush the server side cache on upgrading to 3.1.x. You do this by logging into the server and then executing

A typical command and location:

sudo touch /var/cache/mod_pagespeed/cache.flush