Chunk4x

Extensies - Pluginbeheer - Bewerk knop groep

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Chunk4x:Extensions Plugin Manager Edit Button Group and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands

Tekstverwerker -Knop groep

Deze plugins voegen items toe aan de CMS Inhoud drop-down lijst in de TinyMCE tekstverwerker.

Help-4x-editors-xtd-button-group-list-nl.png

Knop - Artikel

Toont een knop om links naar artikelen in een artikel in te voegen. Toont een pop-up waarbij u het artikel kunt kiezen. Deze plugin heeft geen opties.

Knop - Contactpersoon

Toont een knop om links naar een contactpersoon in een artikel in te voegen. Toont een pop-up waarbij u de contactpersoon kunt kiezen. Deze plugin heeft geen opties.

Knop - Veld

Toont een knop om links naar een extra veld in een artikel in te voegen. Toont een pop-up waarbij u het veld kunt kiezen. Deze plugin heeft geen opties. Waarschuwing!: Het extra veld wordt niet gegenereerd als de Inhoud - Velden plugin uitgeschakeld is.

Knop - Afbeelding

Toont een knop om links naar een afbeelding in een artikel in te voegen. Toont een pop-up waarbij u de afbeelding kunt kiezen. Deze plugin heeft geen opties.

Knop - Menu

Toont een knop om links naar een menu-item in een artikel in te voegen. Toont een pop-up waarbij u het menu-item kunt kiezen. Deze plugin heeft geen opties.

Knop - Module

Toont een knop om links naar een module in een artikel in te voegen. Toont een pop-up waarbij u de module kunt kiezen. Deze plugin heeft geen opties.

Knop - Nieuwe pagina

Deze plugin toont de nieuwe pagina knop onder de tekstverwerker ruimte als u een Joomla! tekstverwerker gebruikt (bijvoorbeeld bij het schrijven van een artikel). Het voegt een nieuwe pagina in het artikel toe. Deze plugin heeft geen opties.

Knop - Lees meer

Deze plugin toont de "Lees meer..." knop onder de tekstverwerker ruimte als u een Joomla! tekstverwerker gebruikt (bijvoorbeeld bij het schrijven van een artikel). Het voegt een "Lees meer..." regel toe in het artikel die je de mogelijkheid geeft alleen het eerste deel van een artikel op een pagina te tonen. Deze plugin heeft geen opties.