Chunk4x

Extensies - Pluginbeheer - Bewerk gebruiker groep

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Chunk4x:Extensions Plugin Manager Edit User Group and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands

Gebruiker groep

Gebruiker - Contactpersoon aanmaken

Help-4x-Extensions-Plugin-Manager-Edit-contact-creator-options-screen-nl.png

 • Automatische webpagina. Een geformatteerde string die automatisch een webpagina voor een contactpersoon aanmaakt. [name] wordt vervangen door de naam, [username] wordt vervangen door de gebruikersnaam, [userid] wordt vervangen door de gebruiker ID en [email] wordt vervangen door het e-mailadres.
 • Categorie. Categorie waaraan contactpersonen standaard gekoppeld worden.
 • Publiceer de contactpersoon automatisch. Naar gewenst standaard op gepubliceerd of gedepubliceerd zetten en zichtbaar voor de website bezoekers.

Gebruiker - Joomla API token

Biedt het beheer van beveiligingstokens voor verificatie via de Joomla API toepassing (toegang op afstand tot uw site). Deze tokens zijn strikt persoonlijk. U kunt uw eigen token bekijken maar u kunt alleen tokens van andere gebruikers uitschakelen of resetten.

Help-4x-Extensions-Plugin-Manager-Edit-joomla-api-token-options-screen-nl.png

 • Toegestane gebruikersgroepen. Selecteer één of meer om een groep toe te staan om Joomla Tokens te gebruiken om authenticatie van de Joomla API applicatie te gebruiken.

Gebruiker - Joomla!

Help-4x-Extensions-Plugin-Manager-Edit-joomla-options-screen-nl.png

 • Automatisch gebruikers aanmaken. Of al dan niet automatisch, indien mogelijk een geregistreerde Joomla! gebruiker moet worden aangemaakt. Standaard is "Ja".
 • Notificatiebericht aan gebruiker. Als een beheerder een gebruikersaccount aanmaakt, bepaalt dit of er een e-mail, met de gebruikersnaam en het wachtwoord, verstuurd wordt aan de gebruiker.
 • Forceer uitloggen voor alle sessies?. Instellen op nee om uit te schakelen.

Gebruiker - Profiel

Deze plugin voegt gebruikersprofiel mogelijkheid aan uw website toe. Website gebruikers zijn in staat profielvelden in te vullen die u toestaat in de optie-instellingen van deze plugin. U bepaalt welke profielvelden getoond worden bij het nieuwe gebruiker registratie formulier en/of elk door gebruikers te bewerken profielscherm. Om te bepalen welke velden getoond worden op het registratie formulier, stel dan de veld-opties in in de sectie "Gebruikersprofielvelden voor registratie en administratie gebruikersformulieren". Stel, voor profielvelden die getoond worden in het profielscherm van de gebruiker wat te bewerken is na inloggen, de velden in de sectie "Gebruikersprofielvelden voor het formulier om het profiel te bewerken" in. Voor ieder veld heeft u de volgende opties:

 • Verplicht. Het veld is zichtbaar en het gebruikersprofiel en gebruikers zijn verplicht het in te vullen.
 • Optioneel. Het veld is zichtbaar en het gebruikersprofiel en gebruikers zijn niet verplicht het in te vullen.
 • Uitgeschakeld. Het veld is uitgeschakeld en niet zichtbaar in gebruikersprofielen.

Help-4x-Extensions-Plugin-Manager-Edit-profile-options-screen-nl.png

 • Bij alle velden kunt u uit alle drie de opties kiezen met uitzondering van het Gebruikersvoorwaarden veld. Het Gebruikersvoorwaarden veld is een keuze tussen 'Verplicht' en 'Uitgeschakeld' waarbij de gebruiker klikken om hun instemming te geven met de "Algemene voorwaarden".

Gebruiker - Algemene voorwaarden

Deze plugin vraagt instemming van de gebruiker met de algemene voorwaarden van de site.

Help-4x-Extensions-Plugin-Manager-Edit-termsandconditions-options-screen-nl.png

 • Algemene voorwaarden in het kort. Een samenvatting van de algemene voorwaarden. Indien leeg wordt het standaard bericht gebruikt.
 • Algemene voorwaarden artikel. Selecteer het artikel uit de lijst of maak een nieuw artikel aan.