Chunk4x

Helpscherm verwant template

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Chunk4x:Help screen related Template and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands
Verwante helpschermen Beschrijving
Templates: Stijlen
Templates: Bewerk stijl Hier bewerkt u de stijl van een template. Wanneer een template voor het eerst geïnstalleerd wordt, wordt er een standaard stijl aangemaakt. De standaard stijl voor het template heeft dezelfde naam als het template met een - standaard achtervoegsel. Vink, om een andere versie van van de standaard stijl aan te maken, de standaard stijl checkbox aan en druk op het dupliceer icoon in de werkbalk. Bewerk daarna de kopie.
Templates: Templates Het Templatebeheer: Templates scherm geeft de mogelijkheid om templates te zien en bewerken, welke in Joomla zijn geïnstalleerd.
Templates: Aanpassen Hier bewerkt u de broncode van een template. U kunt de hoofdbestanden van een template en stijlsheets vanaf dit scherm bewerken.
Templates: Bewerken bron Op dit scherm wordt de broncode van template bestanden bewerkt. Het biedt een tekst-interface om de template bestanden te bewerken. HTML en PHP programma-syntax wordt gemarkeerd om de broncode bestanden beter leesbaar te maken.