Beoordelaars

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Evaluators and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎eesti • ‎español • ‎français


Als iemand die belast is met het beoordelen of Joomla! geschikt is voor uw wensen, wilt u zo snel mogelijk uitvinden of Joomla! voldoet in uw project. Hoe beoordeel je Joomla! om te zien of het voldoet aan uw eisen? Er is niet één antwoord op deze vraag, maar op deze pagina geven we een aantal suggesties.


EvaluatingJoomla.png
Er zijn verschillende bronnen die u kunnen helpen inzicht te krijgen in de algehele mogelijkheden van Joomla!. Hier zijn enkele van de belangrijkste overwegingen waarover u misschien meer informatie wilt bij het beoordelen van Joomla!


Snelle technische evaluatie

Joomla! is gebouwd met behulp van PHP en MySQL, de meest gebruikte web technologieën alom. Natuurlijk is Joomla! een open source project, zoals PHP en MySQL. Het technisch ontwerp van Joomla! onderkent dat, hoewel het gebruik van een kant-en-klaar CMS-pakket grote voordelen heeft voor het bouwen van een website, elke website anders is en er is geen enkele aanpak die voor iedereen werkt.

De oplossing is om Joomla! zo te maken dat het zo eenvoudig mogelijk is uit te breiden, waarbij een rijke en betrouwbare basisset aan mogelijkheden beschikbaar wordt gesteld. Zoals eerder besproken, Joomla! kan uitgebreid worden op een aantal manieren, waaronder kant-en-klare extensies, aangepaste templates, aangepaste template overrides, en door het aanpassen van de core programma's.


Evaluatie op hoger niveau

Evaluators/High-Level Evaluation/nl

Functionele Evaluatie

Evaluators/Functional Evaluation/nl

Evaluatie van de veiligheid

"'Evaluatoren moeten zich ook bewust zijn van hoe Joomla! problemen met de beveiliging afhandelt."'

Forums over de veiligheid van Joomla

Beveiliging feeds over Joomla