Help39

Componenten - Cache beheer - Instellingen

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Help39:Components Cache Manager Settings and the translation is 100% complete.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎français • ‎Nederlands

Beschrijving

Standaardrechten gebruikt voor alle cache van de cache component.

Hoe krijg ik toegang

Om dit scherm te benaderen:

  • Navigeer naar het Systeem  Cache opschonen of Systeem  Opschonen verlopen cache scherm, daarna
  • Klik op de Opties knop rechtsboven aan het scherm. Dit opent het Cache: Instellingen scherm.

Schermafbeelding

Help30-Components-Cache-Options-screen-nl.png

Rechten

Om de rechten van deze extensie te wijzigen moet u de volgende handelingen uitvoeren.

  • Selecteer de Groep door op de titel aan de linkerzijde te klikken.
  • Zoek de gewenste Actie. Mogelijke acties zijn:
    • Instellen ACL & Opties. Gebruikers kunnen de opties en rechten van deze extensie bewerken.
    • Alleen instellingenopties. Gebruikers kunnen van deze extensie de opties bewerken, behalve de rechten.
    • Toegang tot beheerdersinterface. Gebruikers hebben toegang tot de beheerdersinterface van deze extensie.
    • Maken: Gebruikers mogen inhoud voor deze extensie aanmaken.
    • Verwijderen: Gebruikers mogen inhoud in deze extensie verwijderen.
    • Bewerken: Gebruikers mogen inhoud in deze extensie bewerken.
    • Bewerk status: Gebruikers kunnen de status en relevante informatie van inhoud van deze extensie bewerken.
    • Bewerk eigen: Gebruikers mogen de eigen inhoud van deze extensie bewerken.
  • Selecteer de gewenste rechten voor de actie die u wilt wijzigen. Mogelijke instellingen zijn:
    • 'Overgenomen:' Overgenomen van gebruikers in deze groep vanuit de Algemene instellingen rechten van deze extensie.
    • 'Toegestaan:' Toegestaan voor gebruikers in deze groep. Let op dat wanneer deze actie op één van de hogere niveaus Geweigerd is het Toegestaan-recht hier geen effect heeft. Een Geweigerd-instelling kan niet worden overschreven.
    • 'Geweigerd:' Geweigerd voor alle gebruikers in deze groep.
  • Klik op Opslaan in de werkbalk bovenin. Wanneer het scherm herladen wordt zal de nieuwe gecalculeerde rechten voor deze groep en actie weergegeven worden.

Werkbalk

Bovenaan ziet u de werkbalk:

Help30-Save-SaveClose-Cancel-Help-toolbar-nl.png

De functies zijn:

  • Opslaan: Slaat configuratie op en blijf in het huidige scherm.
  • Opslaan & sluiten. Slaat configuratie op en sluit het huidige scherm.
  • Annuleren/Sluiten. Sluit het huidige scherm en keert terug naar het vorige scherm zonder wijzigingen die u misschien heeft gedaan op te slaan.
  • Help. Opent dit helpscherm.

Snelle tips

Denk er aan dat deze keuzes algemeen gelden.