J2.5

Hoe kan de plugin kennisgeving einde ondersteuning uitgeschakeld worden?

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page J2.5:How to Disable the EOS Notice Plugin and the translation is 100% complete.

The "J2.5" namespace is a namespace scheduled to be archived. This page contains information for a Joomla! version which is no longer supported. It exists only as a historical reference, it will not be improved and its content may be incomplete and/or contain broken links.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎русский

De boodschap einde ondersteuning (EOS) van Joomla! 2.5 die getoond wordt in Joomla! 2.5.28 (en volgende versies indien van toepassing) op het controlepaneel van het beheergedeelte, kan verborgen worden door de plugin die deze boodschap genereert uit te schakelen.

J25-EOS-notify-infomation-bar-nl.png

Dit is niet aanbevolen, omdat gebruikers ervan op de hoogte moeten zijn dat de ondersteuning voor Joomla 2.5 beëindigd wordt of is beëindigd. Uw website zal normaal blijven werken, echter veiligheidsupdates en verbeteringen voor 2.5 worden niet meer geleverd door het Joomla project.

Hulp en advies voor het upgraden van de website naar Joomla 3.x is kan hier gevonden worden: Waarom migreren

De plugin is aan de onderhoudsrelease van Joomla 2.5.28 toegevoegd om gebruikers op de hoogte te stellen dat de ondersteuning voor versie 2.5 op 31 december 2014 wordt beëindigd.

Hoe uit te schakelen

Om de plugin uit te schakelen

  1. Klik op Extensies  Pluginbeheer in het topmenu op het beheergedeelte
  2. Zoek via het zoekfilter op: Einde ondersteuing; ondersteuning; of kennisgeving. Klik op de zoekknop, hoofdletters worden genegeerd.
    J25-eos-plugin-manager-search-nl.png
  3. Klik op het groene vinkje om de kennisgeving uit te schakelen. U kunt ook klikken op de plugin naam om vanuit het pluginbeheerscherm de plugin uit te schakelen. Vergeet niet op opslaan of opslaan& sluiten te klikken.
    J25-eos-plugin-management-nl.png