J3.x

Toevoegen extra velden/Hoe extra velden groeperen

From Joomla! Documentation

< J3.x:Adding custom fields
This page is a translated version of the page J3.x:Adding custom fields/How can you group custom fields and the translation is 100% complete.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎中文(台灣)‎


Hoe kunt u speciale velden groeperen


Hoe kunt u extra velden groeperen - Veldgroepen en categorieën

Als u een extra veld maakt dan ziet u het veld tabblad als u een artikel, contactpersoon of extensie van derden die extra velden ondersteund aanmaakt. Wilt u veel velden aanmaken en alles duidelijk houden? Dan zou u de velden moeten indelen in groepen en categorieën.

U kunt een veld koppelen aan een veldgroep en toewijzen aan alle categorieën

Als u een veldgroep maar geen categorie aan uw veld koppelt, dan verschijnt het wanneer u een nieuw artikel of contactpersoon aanmaakt in het tabblad van de veldgroep. Het verschijnt ongeacht de toekenning aan een categorie.

CustomFields Fieldgroups CustomFieldgroup-nl.png

U kunt geen veldgroepen toekennen, maar wel een categorie

Als u geen veldgroepen, maar wel een categorie aan uw veld toekent, dan verschijnt het als u een nieuw artikel of contactpersoon aanmaakt in het tabblad "Velden". Maar het verschijnt alleen als het artikel tot de categorie behoort. Als u een artikel in een andere categorie aanmaakt dan ziet u geen tabblad om extra velden te beheren.

CustomFields NoFieldgroups-nl.png

U kent een veldgroep en een categorie toe aan een veld

Als u een veldgroep en een categorie aan uw veld koppelt, dan verschijnt het wanneer u een nieuw artikel of contactpersoon aanmaakt in het tabblad met de naam van de veldgroep. Maar het verschijnt alleen in de artikelen die behoren tot de categorie.

CustomFields Fieldgroups CustomFieldgroupInCategory-nl.png

U kunt noch een veldgroep noch een categorie toekennen aan een veld

Als u geen veldgroep noch een categorie toekent aan een veld, dan verschijnt het als u een nieuw artikel of contactpersoon aanmaakt op het tabblad "Velden".

CustomFields Fieldgroups Standard-nl.png