J3.x

Installatie vanaf het web laad niet

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page J3.x:Install from web fails to load and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎français

Het "Installeren vanaf web", een van de vier installatie methodes voor extensies in Joomla, ondervindt een aantal problemen die voorkomen dat "Installeren vanaf web" correct laad. U ondervindt mogelijk een van de volgende problemen.

  • Na het activeren van de plug-in in de plug-in manager blijft het Laden icoon draaien als u naar het tabblad Installeren vanaf web gaat. Nadat er op een ander tabblad is geklikt en u weer op Installeren vanaf web klikt ziet u de volgende foutmelding:

Kan geen verbinding maken met de Joomla! server. Probeer het later nog eens.

  • Afhankelijk van de server omgeving de de verbindingen wordt de tab correct weergegeven, maar is niet mogelijk een extensie te selecteren. U krijgt dan een foutmelding die het volgende aangeeft:

Er kunnen geen extensies gevonden worden voor uw versie van Joomla. Probeer een andere zoekterm of een andere categorie.

Deze problemen zijn geïdentificeerd als met name een caching overload event op de IFW-server en het Development Team werkt samen met de Server Administrators aan een oplossing.

Voor de Joomla 3.7-release heeft het Leiderschap besloten om Installeren vanaf web in een offline status te plaatsen. Dit houdt in dat wanneer een gebruiker op Installeren vanaf web tab toevoegen link klikt er een statisch bericht met "Loading" wordt getoond. Dit is geen bug, maar voor nu zo bedoeld.

Als u dit test en als resultaat het Laden bericht ziet, dan kunt u dit uitschakelen door in het plug-in beheer de plug-in Installeren vanaf web te deactiveren.

Het Development Team vindt deze optie een belangrijk kenmerk voor veel beheerders. Het is dan ook de bedoeling om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen en te zij richten zich op een oplossing in (een van) de volgende release(s) na J3.7-Stable, zodat de beheerders weer een optimale gebruikerservaring hebben bij het installeren van extensies.

Issue Tracker 1 & (Related) Issue Tracker 2