J3.x

J3.x:Inloggen/Uitloggen omleidingen werkt niet na upgrade naar Joomla 3.4.6

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page J3.x:Login/Logout Redirections broken after upgrade to Joomla 3.4.6 and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français
Joomla! 
3.4.6
Quill icon.png
Content is Incomplete

This article or section is incomplete, which means it may be lacking information. You are welcome to assist in its completion by editing it as well. If this article or section has not been edited in several days, please consider helping complete the content.
This article was last edited by FuzzyBot (talk| contribs) 4 years ago. (Purge)

Verkeerde redirect na het inloggen op de front-end sinds 3.4.6

Gerapporteerde fouten

https://github.com/joomla/joomla-cms/issues/8689

Getroffen versies

Algemene informatie

Dit heeft alleen betrekking op de Joomla! versie(s): 3.4.6

Algemene opmerking

Simpel gezegd is de veiligheid van omleidingen na het inloggen/uitloggen versterkt in Joomla 3.4.6 - en dat er een bug waar sommigen voor jaren op vertrouwden is opgelost. Als u een handmatig ingestelde url in de inloggen/uitloggen menu-item opties gebruikt, dan moet u ervoor zorgen dat dit een interne, of een van non-sef url is, te beginnen met index.php zodat Joomla correct omleidt.

Dit is altijd het geval geweest maar vanaf nu wordt validatie uitgevoerd. Merk ook op dat op plaatsen in Joomla 3.4.6 (zoals in de login module) en in Joomla 3.5 er niet langer wordt toegestaan om handmatig een url in te voeren - er is een dropdown box beschikbaar waar een menu-item gekozen kan worden waar de omleiding naar toe verwijst - dit is de toekomst en is veel veiliger.

Wat is de oorzaak

Hoe oplossen