J3.x

Een meertalige site opzetten - Dupliceer uw template

From Joomla! Documentation

< J3.x:Setup a Multilingual Site
This page is a translated version of the page J3.x:Setup a Multilingual Site/Duplicate your Template and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎español
Handleiding
Het opzetten van een meertalige Joomla! website


Joomla! stelt u in staat makkelijk een meertalige website te maken, zonder een extensie van een derde partij te installeren. In deze handleiding , vindt u een compleet overzicht van de stappen die betrokken zijn bij het maken van een meertalige Joomla! website.Stap 6 - Kopieer uw template voor iedere taal


We koppelen nu een kopie van het template voor iedere taal. In deze handleiding hebben we een kopie van het standaard template nodig voor de Engelse inhoud en een voor de Nederlandse inhoud. Op deze manier kunnen we verschillende menu's koppelen afhankelijk van de geselecteerde taal (maar niet alleen, het geeft ook de mogelijkheid verschillende instellingen en stijlen te hebben afhankelijk van de taal).

  • Navigeer naar Extensies  Templates.
  • Selecteer uw standaard template en klik op de Dupliceren knop.
    J3.x-Multilingual-Duplicate-Template-Button-nl.png
  • Bewerk het gedupliceerde template en wijzig de details afhankelijk van de taal. U kunt het taal-afhankelijke menu koppelen en, afhankelijk van het template dat u gebruikt, kunt u een taal koppelen aan de override en veel meer.
  • Herhaal bovenstaande stappen voor de tweede taal.

J3.x-Multilingual-Duplicate-Template-nl.png