J3.x

Update van 3.7.x naar 3.7.1 time-out

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page J3.x:Update from 3.7.x to 3.7.1 Timeout and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎français

Gerapporteerde fouten

Time-out problemen als u update.

Getroffen versies

Algemene informatie

Dit geldt alleen voor Joomla! versie(s): 3.7.x

Wat is de oorzaak

Aangezien we een -opnieuw installeren- functie hebben ingebouwd in 3.6.0 moeten we altijd het complete (grotere) `Joomla_3.7.x-Stable-Update_Package.zip` (10Mb) pakket op de update-server hebben. Op sommige servers kan dit resulteren in time-outs bij het updaten / downloaden van het update-pakket.

Hoe op te lossen

Gebruik, als u zo'n site heeft, alstublieft onderstaande tabel om het juiste pakket te vinden.

Huidige versie pakket
3.6.0/3.6.1/etc.. Joomla_3.7.1-dev-Development-Update_Package.zip (10Mb)
3.7.0 Joomla_3.7.x_to_3.7.1-dev-Development-Patch_Package.zip (837Kb)

Let op: Deze workaround is alleen geldig voor upgrades binnen minor series (bijvoorbeeld. 3.6.x naar 3.6.5). Voor upgrades tussen minor series (bijvoorbeeld 3.5 naar 3.6 of 3.6 naar 3.7) wordt het update pakket altijd gebruikt. Neem contact op met uw hoster, om uw instellingen te updaten, als u problemen ondervindt bij het updaten via de grotere pakketten.

Er is een PR om onderscheid te maken tussen een update en het opnieuw installeren: https://github.com/joomla/joomla-cms/pull/11497 zolang dit niet is ingevoerd moeten we deze workaround gebruiken op sites die een time-out krijgen bij het gebruiken van het volledige pakket.