JDOC

Privacy beleid

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page JDOC:Privacy policy and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎فارسی

"Het Joomla! project en de juridische eenheid Open Source Matters onderhouden een aantal websites, inclusief het joomla.org domein en subdomeinen, joomlacode.org en opensourcematters.org. Het Joomla project, dat bezorgd is om de rechten van individuen, in het bijzonder in het geval van geautomatiseerde verwerkingen en op zoek naar transparantie naar zijn gebruikers, heeft een beleid geplaatst om al deze verwerkingen te bundelen, het doel hiervan en de manier om te reageren door individuen zodat ze hun rechten kunnen uitoefenen in begrijpelijk Engels. Om dit beleid makkelijker vindbaar te maken hebben we hem beschikbaar gesteld in de voetnoot van alle pagina's van onze domeinen." [1]

Introductie

Deze website is één van een familie van websites voor Joomla! en Open Source Matters. Deze pagina toont alleen het beleid specifiek t.a.v. de docs.joomla.org website.

Lees alstublieft het complete Open Source Matters privacy beleid voor meer gedetailleerde informatie.

Privacy beleid voor de documentatie Wiki

Indien u ervoor kiest om wiki pagina's te bewerken of aan te maken op docs.joomla.org dan wordt uw identiteit opgeslagen en uw gebruikersnaam is zichtbaar voor degenen die naar de geschiedenis van de pagina waaraan heeft u gewerkt kijken. Uw IP adres kan gebruikt worden om mogelijk misbruik te identificeren en kan geblokkeerd worden als misbruik wordt opgemerkt. Op docs.joomla.org kunt u ervoor kiezen dat andere gebruikers u e-mails sturen. Deze functie kan uitgeschakeld worden in uw gebruikersprofiel. Wiki beheerders kunnen uw e-mailadres nog steeds gebruiken om, indien gewenst, contact met u op te nemen. Uw e-mailadres wordt niet getoond wanneer u op deze manier berichten verzend of ontvangt.

Zie ook

Referenties