Joomla

Huisstijl elementen - Belangrijke opmerkingen

From Joomla! Documentation

< Joomla:Brand Identity Elements
This page is a translated version of the page Joomla:Brand Identity Elements/Important Notes and the translation is 100% complete.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎português
Huisstijl elementen


Dit is een artikel serie over de richtlijnen voor het correct gebruik van de grafische elementen van de Joomla’s identiteit, om hoge kwaliteit , visueel verbluffend communicatie materiaal te ontwikkelen.

Begin met de inleiding en navigeer door de artikelen in de serie door de navigatie knoppen onderaan of het vak rechts (Artikelen in deze serie).

De attributen (grootte, positie, kleuren, etc.) van de identificerende merk elementen mogen nooit op enige wijze veranderd worden.


Belangrijke opmerkingen

Over het Handelsmerk

Wanneer alleen gebruikt moet het Joomla handelsmerk verschijnen met het TM (trademark) symbool.

Joomla-flat-logo-en.png Plat handelsmerk Joomla-3D-logo-en.png 3D handelsmerk

Gebruik het Joomla! logo niet samen met het trademark (TM) X-mark.png: Deze versie is ingetrokken en mag niet worden gebruikt. Brand-Logo-incorrect-use-3-en.pngX-mark.png

Over het 'geregistreerd' kenmerk

Het Joomla! logo moet altijd verschijnen met het algemene 'geregistreerd' merkteken (R). Het 'geregistreerd' handelsmerk is uitgelijnd met de rechter bovenkant van het uitroepteken. Dit is de standaard in beide versies van het logo. De kleur van de aanduiding moet altijd gelijk zijn aan de kleur van de Joomla! logo tekst.

Horizontal-logo-light-background-tagline-en.png Joomla-Vertical-logo-light-background-tagline-en.png

De merk handleiding legt in detail uit van de gebruiksvoorwaarden zijn van het logo. Het Joomla! logo en de Joomla! naam zijn NIET handelsmerk vrij. Het is belangrijk de integriteit van het logo te handhaven. Iedereen die overweegt het logo te gebruiken moet de volgende richtlijnen in acht houden.

Het logo mag alleen gebruik maken van de officiële logo kleuren die staan in de handleiding en deze verhandeling. Het schalen mag alleen met de originele verhoudingen van het logo. Niet anders dan de varianten aangegeven in de handleiding en deze verhandeling mag het logo op enige wijze aangepast worden. Extra tekst mag niet toegevoegd worden, op zodanige wijze dat het lijkt dat het deel is van het logo zelf.

Ieder gebruik van het logo moet goedgekeurd worden. In het algemeen zal toestemming gegeven worden indien uw gebruik niet gaat op een manier waarbij het een vorm van goedkeuring voor het product, website of ander idee of product door Joomla! impliceert of dat er een officiële connectie is met Joomla, joomla.org of Open Source Matters. Toestemming zal niet worden gegeven om het logo te gebruiken voor enige vorm van handelswaar. Een officiële Joomla! winkel is hiervoor beschikbaar. Toestemming zal niet verleend worden voor gebruik in combinatie met producten die strijdig zijn met de Joomla! licentie of domeinen die zulke producten verspreiden. We moedigen u aan meer te leren over ons trademark beleid en om antwoord te krijgen op enkele veelgestelde vragen over handelsmerken.

Druk, om een verzoek tot gebruik van het Joomla! logo in te dienen, op de groene knop bovenaan dit artikel.