Gastsprekers voor Joomla Gebruikers Groepen

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Joomla User Group Speakers and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎português


Deze pagina is bedoeld om een lijst weer te geven van mensen die bereid zijn om te spreken op Joomla gebruikersgroep bijeenkomsten, hetzij persoonlijk of virtueel.

Als u een gastspreker uitnodigt die een behoorlijke afstand moet reizen, is het over het algemeen gebruikelijk om enige vorm van een reisvergoeding aan te bieden - sommige sprekers zullen dit afslaan, maar het is beleefd om dit aan te bieden.

Maak, om uzelf toe te voegen aan onderstaande lijst, een account aan (rechtsboven op deze pagina), bewerk dan de pagina en voeg een nieuwe rij toe. Bied een mogelijkheid aan mensen om contact met u op te nemen.

Uw naam Uw woonplaats Uw land Onderwerpen die u kunt bespreken Gebieden die u kunt bezoeken of online kunt aandoen
Ruth Cheesley Ipswich, UK GB Ik kan spreken over Joomla, SEO, Web design/ontwikkeling, Geld verdienen met Joomla, Open Source, Vrouwen in Technologie - en meer! Waar dan ook in GB, andere plaatsen mogelijk afhankelijk van reisplannen - kan online/skype/hangout
Jennifer Gress jenngress@gmail.com Californië USA Migratie Lokaal kan het live, anders, is online goed.
Ali Tavanayan Vancouver Canada e-commerce, integratie, conversie optimalisatie, site bouwen en beoordelen, web zaken doen Ik spreek lokaal, behalve als ik al op weg ben naar uw stad! Vragen doet geen pijn, doe dat per e-mail.
Lucas Radke (lucas @ 4491.eu) Karlsruhe Duitsland Snelheid, beveiliging, oordeel van een grootschalige hoster Waar dan ook in Duitsland, Oost Frankrijk of Mallorca in Spanje, Ergens anders afhankelijk van reisplannen - kan via skype of hangout
Eoin Oliver London, UK Engeland Email marketing, sociale media marketing Ik stel me graag beschikbaar voor een Skype of Hangout sessie, ik overweeg reizen binnen de UK. En ik ben bereid om naar een locatie te komen, als ik al op reis ben of als het binnen mijn plannen past.
Patrick Jackson Melbourne (GMT+10) Australië Alles over Joomla; Bijdragen aan Joomla; SEO; Site Optimalisatie Beschikbaar voor virtuele presentaties in de meeste tijdzones.
Voeg uw naam hier toe Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeld
Voeg uw naam hier toe Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeld