Planificar una Mini-Migració - de Joomla 2.5 a 3.x

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Planning for Mini-Migration - Joomla 2.5 to 3.10 and the translation is 40% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎català • ‎español • ‎français • ‎português do Brasil • ‎български • ‎русский

Passar de Joomla 2.5 a la 3.x es considera una "mini-migració" o migració menor. Això significa que les extensions del nucli de Joomla s'actualitzaran amb una "actualització en un sol clic", però les extensions de tercers han de ser analitzades cas per cas, ja que podran oferir diferents graus de complexitat per actualitzar-les.

L'actualització en un clic serà suficient i funcionarà bé per a la majoria. Per a alguns llocs més grans i complexos, l'actualització en un clic pot no ser la millor opció. Per llocs grans o molt complexos, pot voler seguir les mateixes instruccions que per a una migració normal i passar de la funcionalitat d'actualització en un clic. Per fer això, seguiu les instruccions de planificació de la Migració de la 1.5 a la 3.x i migrando de Joomla 1.5 a la 3.x, simplement substitueixi 2.5 per 1.5 mentre les llegeix.

Introducció

Les migracions són un bon moment per reavaluar els objectius, netejar, i desenvolupar altres àrees o elements del seu lloc web. Com més organitzada tingui les seves idees/pensaments/objectius millor. Planificació, planificació, planificació. La planificació fa més fàcil l'execució.

Comenceu a planificar fent les següents preguntes o realitzant les tasques que s'enumeren a continuació. És possible que tingui més elements per planificar, en funció de la complexitat del seu lloc. Lamentablement, no hi ha manera que puguem enumerar tots els possibles escenaris. Pot fer preguntes específiques sobre això en Joomla 3.x Migration Forum.

Planificació de Línies d'Acció

  1. Avalueu els objectius del lloc original. La migració és una oportunitat de tornar a enfocar els seus objectius o canviar de direcció.
  2. El seu servidor compleix amb els requisits mínims technical requirements (en anglès) per Joomla 3? Si no, haurà de canviar de servidor. No hi ha millor moment per canviar de servidor que durant una migració.
  3. Quin tipus d'entorn de desenvolupament utilitzarà? Un entorn de desenvolupament en un dispositiu local? Un subdomini o subdirectori al servidor? Un nou servidor / compte d'allotjament, a causa de les especificacions tècniques?
  4. Haga Una llista de totes les extensions de tercers que utilitza. Això inclou components, mòduls, plugins, idiomes i plantilles. Podeu utilitzar Third-Party Extension Inventory Worksheet (en anglès), o simplement copiar / enganxar en un document de referència, o pot fer-ho amb paper i llapis. Inclogui si aquestes extensions s'utilitzen molt, de forma moderada, gairebé mai, o mai.
  5. Determinar Si les extensions de tercers en què confia, estan llestes per a la versió de Joomla a la qual està migrant.
  6. Determine Si realment necessita totes les extensions que utilitzeu. Podria ser que Joomla 3 hagi inclòs les característiques que podrien eliminar la utilització d'extensions de tercers?
  1. Faixi una ullada a les categories i articles. Hi ha coses que potser no necessiti? així s'evita migrar contingut innecessari
  2. Què hi ha de la seva plantilla? Si va comprar la plantilla en una procedència de tercers, existeix una versió per 3.x alliberada? Li agradaria seguir utilitzant-? Hi ha una ruta d'actualització publicada pel desenvolupador? És la nova versió responsiva? És el model d'una plantilla personalitzada? O va ser altament personalitzada a partir d'una plantilla de tercers? Per a una ampliació de consideracions vinculades a una plantilla, consulteu Template Considerations During Migration.
  3. Si canviarà la seva plantilla per una nova, requerirà noves imatges? Per exemple, si el seu lloc actual té un fons blanc i el seu logotip o altres imatges són .jpg, amb fons blanc, no es veurà molt bé en la nova plantilla amb un fons color os o de color.
  4. Si l'redissenyar o introduir canvis en el disseny del seu lloc o en la navegació tindrà pàgines obsoletes que requeriran una redirecció?

See Planning for Mini-Migration - Joomla 2.5 to 4.x

Joomla 2.5 a 3.x Migració Pas a Pas