Portal

Artikelbeheer - Artikelbeheer helpschermen

From Joomla! Documentation

< Portal:Article Management
This page is a translated version of the page Portal:Article Management/Article Management Help Screens and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎português • ‎فارسی • ‎中文(台灣)‎

Artikelbeheer - Helpschermen met beschrijving

Artikelbeheer - Helpscherm Versie Beschrijving
Inhoud artikelbeheer opties Joomla 3.x Wordt gebruikt om de algemene standaards voor menu-items die artikelen tonen in te stellen. Deze standaard waarden worden gebruikt als "Gebruik algemeen" wordt geselecteerd als optie in een artikel menu-item. Om bijvoorbeeld de 'Aanmaak datum' te tonen bij een artikel in uw artikel menu-items, zet die optie dan hier op "Toon" en het wordt de standaard waarde. U hoeft geen van deze opties in te stellen. Uw Joomla site zal met de standaard instellingen werken.
Inhoud artikelbeheer Joomla 3.x Artikelbeheer wordt gebruikt om artikelen te vinden, te markeren als aanbevolen, toegevoegd en bewerkt is. Zie onderstaande werkbalk voor een gedetailleerde lijst met alle functies.
Inhoud artikelbeheer bewerken Joomla 3.x Dit is het beheergedeelte scherm waar u artikelen kunt toevoegen en bewerken. Hetzelfde scherm wordt gebruikt voor het toevoegen van nieuwe artikelen en het bewerken van een bestaand artikel. U kunt ook de categorie van een artikel selecteren en aangeven of een artikel al dan niet gepubliceerd wordt en of het op de voorpagina moet worden getoond.
Artikelbeheer - Helpscherm Versie Beschrijving
Inhoud artikelbeheer Joomla 2.5 Artikelbeheer wordt gebruikt om artikelen toe te voegen en te bewerken. Zie onderstaande werkbalk voor een gedetailleerde lijst met alle functies.
Inhoud artikelbeheer bewerken Joomla 2.5 Dit is het beheergedeelte scherm waar u artikelen kunt toevoegen en bewerken. Hetzelfde scherm wordt gebruikt voor het toevoegen van nieuwe artikelen en het bewerken van een bestaand artikel. U kunt ook de categorie van een artikel selecteren en aangeven of een artikel al dan niet gepubliceerd wordt en of het op de voorpagina moet worden getoond.
Inhoud artikelbeheer opties Joomla 2.5 Dit scherm wordt gebruikt om de algemene standaarden voor menu-items die artikelen tonen in te stellen. Deze standaard waarden worden gebruikt als "Gebruik algemeen" wordt geselecteerd als optie in een artikel menu-item. Om bijvoorbeeld de 'Aanmaak datum' te tonen bij een artikel in uw artikel menu-items, zet die optie dan hier op "Toon" en het wordt de standaard waarde. U hoeft geen van deze opties in te stellen. Uw Joomla site zal met de standaard instellingen werken.