Portal

Bug Squad

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Portal:Bug Squad and the translation is 100% complete.

Other languages:
беларуская • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎Bahasa Indonesia • ‎italiano • ‎Nederlands • ‎português • ‎русский

JBS Portal Page · Bug Squad · Tracker Team · Coding Team · Testing Team · Automated Testing Team

Joomla! Bug Squad Portal

Doel, functie en rollen

Doel

Het doel van de Joomla! Bug Squad (JBS) is om het aantal bugs in Joomla! te verminderen.

Dit geldt niet alleen voor het CMS, maar voor elk Joomla! (sub-)project.


Doe mee met de Bug Squad

Word een Bijdrager

Je hebt alleen een GitHub account nodig om te beginnen.

Een goed begin is het testen van "Pulling Requests" (PR's), hiervoor zijn altijd twee succesvolle testen nodig voordat deze toegevoegd kan worden. Gedetailleerde instructies voor testing Joomla! patches/nl kunnen gevonden worden op de documentatie site.

Als je comfortabel bent met het schrijven van code kan je ook PR's aanmaken voor bestaande "issues".

We gebruiken Glip voor teamoverleg, maak hier dus een account aan als je deze nog niet hebt. Het "Bug Squad Public Discussion" kanaal is voor Bug Squad bijdragers. Verstuur een mail naar Bug Squad wanneer je dit kanaal niet in kan komen. Je zal dan handmatig worden toegevoegd.

Joomla! gebruikt GitHub als haar code repository en de Joomla! Issue Tracker om bugs te rapporteren. Je zal een Github account nodig hebben om

Wordt een deelnemer

Als een lid van het Bug Squad wordt er van je verwacht dat je andere deelnemers begeleidt, de verschillende communicatiekanalen doorneemt om potentiële issues te detecteren en ontwikkelaars ondersteunt in het voorkomen en oplossen van eventuele bugs.

Als je de uitdaging wilt aangaan kan je een e-mail aan de Bug Squad sturen met een korte beschrijvign van je expertise om deelnemer te worden.

Zie Bug-squad-team


Communicatie

De Joomla! Bug Squad gebruikt Glip voor communicatie in haar team, dus u wordt aangemoedigd om hier een account aan te maken indien u dat nog niet eerder gedaan hebt. Het "Bug Squad Public Discussion" kanaal is voor Bug Squad bijdragers. Stuur een mail naar de Bug Squad als u dit kanaal niet in kan komen, u zal dan handmatig worden toegevoegd. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden bij het Joomla! CMS Development Mailing list.

Joomla! gebruikt GitHub als haar code repository en de Joomla! Issue Tracker om bugs te rapporteren.


Handleidingen

Joomla! API · PHP · MySQL · jQuery · Mootools