Portal

Module ontwikkeling

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Portal:Module Development and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎русский • ‎中文(台灣)‎
Module ontwikkeling

Deze pagina bevat links naar geselecteerde documentatie over Module ontwikkeling voor Joomla 2.5 en Joomla 3.x. Een goede plaats om te beginnen zijn onderstaande Aanbevolen lectuur artikelen aangezien ze een goede inleidende basiskennis leveren om te beginnen.

Wat is een module?

Modules zijn lichte en flexibele extensies gebruikt om op een pagina te tonen. Deze modules zijn vaak “dozen” gerangschikt rond een component op een bepaalde pagina. Een bekend voorbeeld is de login-module. Modules worden toegewezen per menu-item, u kunt er dus voor kiezen de (bijvoorbeeld) login-module te tonen of te verbergen afhankelijk op welke pagina (menu-item) de gebruiker nu is.
Zie ook: Component, Plugin, Template

FAQ's

Lijst met alle artikelen die horen in de categorieën "FAQ" EN "Module ontwikkeling"

Module ontwikkeling - Handleidingen


Lijst met alle artikelen die horen in de categorieën "Handleidingen" EN "Module ontwikkeling"Benodigde module ontwikkeling artikelen


Deze Joomla! Documentatie Wiki heeft hulp nodig! Hieronder staat een lijst met pagina's/artikelen die nodig zijn voor module ontwikkeling. Als u een onderwerp kent dat aangepakt moet worden voeg het dan toe aan onderstaande Lijst met rode links via de volgende wikimarkup.

Documentation all together tranparent small.png
Wilt u een nieuw artikel op Module ontwikkeling hebben?

Klik hier om een Red Link toe te voegen aan de Module ontwikkeling project pagina. Gebruik alstublieft de volgende wikimarkup code om het voorgestelde onderwerp aan de lijst toe te voegen:

*[[Put your Module Article name here]]

Lijst met Red Links voor gewenste Module ontwikkeling artikelen:


_