Portal

Templatebeheer - Templatebeheer helpschermen

From Joomla! Documentation

< Portal:Template Management
This page is a translated version of the page Portal:Template Management/Template Management Help Screens and the translation is 100% complete.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎русский • ‎中文(台灣)‎

Templatebeheer - Helpschermen met beschrijving

Templatebeheer - Helpscherm Versie Beschrijving
Extensies Templatebeheer: Stijlen Joomla 3.x Volg, om het standaard template van de Site (Front-end) of Administrator (Beheer) te wijzigen, de volgende stappen:
Extensies Templatebeheer stijlen bewerken Joomla 3.x Hier bewerkt u de stijl van een template. Wanneer een template voor het eerst geïnstalleerd wordt, wordt er een standaard stijl aangemaakt. De standaard stijl voor het template heeft dezelfde naam als het template met een - standaard achtervoegsel. Vink, om een andere versie van van de standaard stijl aan te maken, de standaard stijl checkbox aan en druk op het dupliceer icoon in de werkbalk. Bewerk daarna de kopie.
Extensies templatebeheer templates Joomla 3.x Het Templatebeheer: Templates scherm geeft de mogelijkheid om templates te zien en bewerken, welke in Joomla zijn geïnstalleerd.
Extensies Templatebeheer templates bewerken Joomla 3.x Hier bewerkt u de broncode van een template. U kunt de hoofdbestanden van een template en stijlsheets vanaf dit scherm bewerken.
Extensies Templatebeheer templates bron bewerk Joomla 3.x Op dit scherm wordt de broncode van template bestanden bewerkt. Het biedt een tekst-interface om de template bestanden te bewerken. HTML en PHP programma-syntax wordt gemarkeerd om de broncode bestanden beter leesbaar te maken.
Templatebeheer - Helpscherm Versie Beschrijving
Extensies Templatebeheer stijlen Joomla 2.5 Het Templatebeheer stijlen scherm geeft u de mogelijkheid template stijlen te beheren, welke u dan aan in Joomla! installatie kunt toepassen. U kunt de standaard stijl, die moet worden toegepast bij website-pagina's en het beheerders-interface, instellen. U kunt ook verschillende stijlen instellen voor de verschillende menu-items op uw site. Stijlen geven de mogelijkheid verschillende template-instellingen te bewaren en ze dan op de hele website of per pagina toe te passen.
Extensies Templatebeheer stijlen bewerken Joomla 2.5 Hier bewerkt u de stijl van een template. Wanneer een template voor het eerst geïnstalleerd wordt, wordt er een standaard stijl aangemaakt. De standaard stijl voor het template heeft dezelfde naam als het template met een - standaard achtervoegsel. Vink, om een andere versie van van de standaard stijl aan te maken, de standaard stijl checkbox aan en druk op het dupliceer icoon in de werkbalk. Bewerk daarna de kopie.
Extensies templatebeheer templates Joomla 2.5 Het Templatebeheer: Templates scherm geeft de mogelijkheid om templates te zien en bewerken, welke in Joomla zijn geïnstalleerd.
Extensies Templatebeheer templates bewerken Joomla 2.5 Hier bewerkt u de broncode van een template. U kunt de hoofdbestanden van een template en stijlsheets vanaf dit scherm bewerken.
Extensies Templatebeheer templates bron bewerk Joomla 2.5 Op dit scherm wordt de broncode van template bestanden bewerkt. Het biedt een tekst-interface om de template bestanden te bewerken. HTML, PHP en CSS programma-syntax wordt gemarkeerd om de broncode bestanden beter leesbaar te maken.