Portal

Gebruikersbeheer

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Portal:User Management and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎eesti • ‎español • ‎français • ‎português • ‎русский • ‎فارسی • ‎中文(台灣)‎ • ‎日本語
Gebruikersbeheer

Article Management · User Management · Template Management · Menu Management


Deze pagina bevat veel links naar geselecteerde documentatie over Gberuikersbeheer voor Joomla 2.5 en Joomla 3.x

Deze pagina is alleen voor Gebruikersbeheer.

Kijk, voor meer artikelen en informatie, alstublieft ook op de hoofdpagina Beheerders voor andere beheer onderwerpen.

FAQ's

Gebruikersbeheer

Lijst met alle artikelen die horen in de categorieën "FAQ" EN "Gebruikersbeheer"

Toegangsbeheer

Lijst met alle artikelen die horen in de categorieën "FAQ" EN "Toegangsbeheer"
* Geen artikelen gevonden!

Gebruikersbeheer - Helpschermen


Gebruikersbeheer - Helpscherm Versie Beschrijving
Componenten gebruikersinstellingen Joomla 3.x Gebruikersopties instellingen geeft de mogelijkheid parameters in te stellen die algemeen gebruikt worden voor alle gebruikers. Bestuurt het gebruik van Captcha, of registratie toegestaan is en het soort registratie, standaard gebruikersgroep voor nieuwe gebruikers, resetten van het wachtwoord of de gebruikersnaam teller, en het registratie e-mail bericht voor nieuwe gebruikers aan de beheerder.
Site Mijn profiel Joomla 3.x Beschikbaar voor gebruikers met beheerder of backend toegang op een Joomla! installatie. De "Mijn profiel" pagina geeft een site beheerder de mogelijkheid zijn persoonlijke informatie te wijzigen. Dit houdt het volgende in: naam, gebruikersnaam, e-mail, en persoonlijke voorkeuren (editor, beheerder backend template keuze, help, tijdzone en taal instellingen).
Gebruikers toegangsniveaus Joomla 3.x Op dit scherm heeft u de mogelijkheid om een lijst met uw gebruikers op verschillende manieren te bekijken. U kunt gebruikers, groepen en toegangsniveaus ook bewerken en aanmaken.
Gebruikers toegangsniveaus bewerken Joomla 3.x Toegangsniveau beheer dat gebruikers kunnen zien bij objecten op uw site. Objecten zijn menu-items, modules, categorieën, en component-items (artikelen, contactpersonen, enz.). Elk object op de site is gekoppeld aan één toegangsniveau. Gebruikersgroepen zijn ook aan ieder toegangsniveau gekoppeld.
Gebruikersgroepen Joomla 3.x Gebruikersgroepen beheren welke acties een gebruiker mag uitvoeren op de site en welke objecten een gebruiker mag zien. Dit scherm geeft u de mogelijkheid om gebruikersgroepen aan te maken, bekijken, bewerken en verwijderen.
Gebruikersgroepen bewerken Joomla 3.x Gebruikersgroepen spelen een centrale rol wat een gebruiker kan doen en zien op de site. Een gebruikersgroep aanmaken is de eerste stap bij het instellen van het beveiligingssysteem van uw site.
Gebruikers gebruikersbeheer Joomla 3.x Op dit scherm heeft u de mogelijkheid om een lijst met uw gebruikers op verschillende manieren te bekijken. U kunt gebruikers, groepen en toegangsniveaus ook bewerken en aanmaken.
Gebruikers gebruikersbeheer bewerken Joomla 3.x Op dit scherm heeft u de mogelijkheid om een nieuwe gebruiker aan te maken (als u op de 'Nieuw' knop in gebruikersbeheer klikte), of een bestaande gebruiker te bewerken (als u een gebruiker heeft geselecteerd en op de 'Bewerk' knop heeft gedrukt in gebruikersbeheer of op de naam van een gebruiker drukte).
Gebruikers gebruikersnotities categorieën Joomla 3.x Dit scherm geeft de mogelijkheid om te kijken naar een lijst met gebruikersnotitie categorieën en ze op verschillende manieren te sorteren. U kunt ook gebruikersnotities categorieën en toegangsniveaus bewerken en aanmaken.
Gebruikers gebruikersnotities categorieën bewerken Joomla 3.x Hier kunt u een nieuwe categorie toevoegen of een bestaande bewerken. Categorieën worden gebruikt om gebruikersnotities te organiseren. Categorieën geven u de mogelijkheid om gerelateerde gebruikersnotities samen op een pagina te tonen en ze in gebruikersnotitiesbeheer te filteren. Alle gebruikersnotities zijn of aan een categorie die u heeft aangemaakt gekoppeld of aan de speciale categorie genaamd 'Ongecategoriseerd'.
Gebruikers gebruikersnotities Joomla 3.x Gebruikersnotities zijn stukjes informatie die aan geregistreerde gebruikers kunnen worden gekoppeld op uw Joomla! site. Deze notities kunnen bijvoorbeeld commentaar over 'beledigende' of 'moeilijke' gebruikers etc bevatten.
Gebruikers gebruikersnotities bewerken Joomla 3.x Gebruikersnotities zijn stukjes informatie die aan geregistreerde gebruikers kunnen worden gekoppeld op uw Joomla! site. Deze notities kunnen bijvoorbeeld commentaar over 'beledigende' of 'moeilijke' gebruikers etc bevatten.
Gebruikersbeheer - Helpscherm Versie Beschrijving
Site Mijn profiel Joomla 2.5 Beschikbaar voor gebruikers met beheerder of backend toegang op een Joomla! installatie. De "Mijn profiel" pagina geeft een site beheerder de mogelijkheid zijn persoonlijke informatie te wijzigen. Dit houdt het volgende in: naam, gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail en persoonlijke voorkeuren (editor, beheerder backend template keuze, help, tijdzone en taal instellingen).
Gebruikers toegangsniveaus Joomla 2.5 Op dit scherm heeft u de mogelijkheid om een lijst met uw gebruikers op verschillende manieren te bekijken. U kunt gebruikers, groepen en toegangsniveaus ook bewerken en aanmaken.
Gebruikers toegangsniveaus bewerken Joomla 2.5 Toegangsniveau beheer dat gebruikers kunnen zien bij objecten op uw site. Objecten zijn menu-items, modules, categorieën, en component-items (artikelen, contactpersonen, enz.). Elk object op de site is gekoppeld aan één toegangsniveau. Gebruikersgroepen zijn ook aan ieder toegangsniveau gekoppeld.
Gebruikersgroepen Joomla 2.5 Gebruikersgroepen beheren welke acties een gebruiker mag uitvoeren op de site en welke objecten een gebruiker mag zien. Dit scherm geeft u de mogelijkheid om gebruikersgroepen aan te maken, bekijken, bewerken en verwijderen.
Gebruikersgroepen bewerken Joomla 2.5 Gebruikersgroepen spelen een centrale rol wat een gebruiker kan doen en zien op de site. Een gebruikersgroep aanmaken is de eerste stap bij het instellen van het beveiligingssysteem van uw site.
Gebruikers gebruikersbeheer Joomla 2.5 Op dit scherm heeft u de mogelijkheid om een lijst met uw gebruikers op verschillende manieren te bekijken. U kunt ook gebruikers bewerken en aanmaken.
Gebruikers gebruikersbeheer bewerken Joomla 2.5 Op dit scherm heeft u de mogelijkheid om een nieuwe gebruiker aan te maken (als u op de 'Nieuw' knop in gebruikersbeheer klikte), of een bestaande gebruiker te bewerken (als u een gebruiker heeft geselecteerd en op de 'Bewerk' knop heeft gedrukt in gebruikersbeheer of op de naam van een gebruiker drukte).
Gebruikers gebruikersnotities categorieën Joomla 2.5 Dit scherm geeft de mogelijkheid om te kijken naar een lijst met gebruikersnotitie categorieën en ze op verschillende manieren te sorteren. U kunt ook gebruikersnotities categorieën en toegangsniveaus bewerken en aanmaken.
Gebruikers gebruikersnotities categorieën bewerken Joomla 2.5 Hier kunt u een nieuwe categorie toevoegen of een bestaande bewerken. Categorieën worden gebruikt om gebruikersnotities te organiseren. Categorieën geven u de mogelijkheid om gerelateerde gebruikersnotities samen op een pagina te tonen en ze in gebruikersnotitiesbeheer te filteren. Alle gebruikersnotities zijn of aan een categorie die u heeft aangemaakt gekoppeld of aan de speciale categorie genaamd 'Ongecategoriseerd'.
Gebruikers gebruikersnotities Joomla 2.5 Gebruikersnotities zijn stukjes informatie die aan geregistreerde gebruikers kunnen worden gekoppeld op uw Joomla! site. Deze notities kunnen bijvoorbeeld commentaar over 'beledigende' of 'moeilijke' gebruikers etc bevatten.
Gebruikers gebruikersnotities bewerken Joomla 2.5 Gebruikersnotities zijn stukjes informatie die aan geregistreerde gebruikers kunnen worden gekoppeld op uw Joomla! site. Deze notities kunnen bijvoorbeeld commentaar over 'beledigende' of 'moeilijke' gebruikers etc bevatten.