Veiligheid hotfixes voor Joomla EOL (einde leven) versies

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Security hotfixes for Joomla EOL versions and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎eesti • ‎español • ‎français
Stop hand nuvola.svg.png
Warning!

Vertrouw er niet op dat veiligheid problemen opgelost of gerapporteerd worden voor EOL (einde leven) versies.

Joomla! 
3.10.11
is de huidige versie!

Deze pagina is voor Joomla! versies die EOL(einde leven) hebben bereikt en niet verder ontwikkeld of ondersteund worden door het Joomla! project. Problemen en items worden alleen opgenomen op deze pagina als voordeel voor de gebruikers van EOL versies die nog niet gemigreerd zijn naar een ondersteunde versie.

Er wordt ten strengste aangeraden om uw website zo snel mogelijk te updaten naar een ondersteunde Joomla! versie.

Joomla! 2.5

14 december 2016

  • Lees de voor details de aankondiging over het probleem in Joomla! 3.6.4 en eerder.
  • Er is een installatie-patch voor hetzelfde probleem in Joomla! 2.5 beschikbaar door het VirtueMart team. Deze patch is niet getest en wordt niet ondersteund door de Joomla! Security Task Force: 14 december 2016 probleem-patch.

Remote Code Execution

Er zit een veiligheidsprobleem in Joomla! van Joomla 1.5 tot 3.4.5 in verband met 'remote code execution'. Dit is gevolgd door enkele lange termijn oplossingen in Joomla 3.4.7

21 December 2015

Joomla! 1.5

Hoewel Joomla! 1.5 EOL (einde leven) heeft bereikt, als er een kritiek veiligheidsprobleem is met een oplossing, dan wordt het hier gerapporteerd.

Remote Code Execution

Er is een beveiligingsprobleem in Joomla! vanaf Joomla 1.5 tot 3.4.5 gerelateerd aan het uitvoeren van externe code. Dit is gevolgd door een aantal lange termijn oplossingen in Joomla 3.4.7

21 December 2015

Bestand upload beveiliging patch

Er is een veiligheid probleem in alle versies van Joomla! gerelateerd aan ongeautoriseerde bestand uploads.

Bestand upload veiligheid patch update instructies:
  1. Download & pak de veiligheid patch uit
  2. Upload patch bestanden via ftp direct naar de root van uw Joomla! installatie, waarbij de bestaande bestanden overschreven worden.


Flash uploader

De flash uploader is verwijderd uit Joomla! 2.5 en Joomla! 3 in verband met veiligheid redenen. 1.5 gebruikers moeten hetzelfde doen en kunnen dit door het bestand eerst te verwijderen en daarna de opties uit te schakelen.