User Experience Team

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page User Experience Team and the translation is 100% complete.

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎eesti • ‎français • ‎Nederlands
Quill icon.png
Content is Incomplete

This article or section is incomplete, which means it may be lacking information. You are welcome to assist in its completion by editing it as well. If this article or section has not been edited in several days, please consider helping complete the content.
This article was last edited by FuzzyBot (talk| contribs) 9 months ago. (Purge)

Het Joomla! User Experience Team (JUX) valt onder de verantwoordelijkheid van het Production Departement, die toezicht houdt op alle aspecten die verband houden met de code van alle software van het Joomla! Project.

Bezoek de Volunteers Portal om een overzicht van de teamleden te krijgen.

Missie

De drempel voor nieuwe gebruikers verlagen door de Joomla-gebruikerservaring en -interface te verbeteren, het naar een nieuw niveau van intuïtiviteit en gebruiksgemak te brengen, en de workflows voor onze site-integrators en doorgewinterde gebruikers te optimaliseren en te stroomlijnen.

Toonaangevend blijven

Ons doel is met Joomla altijd voorop te lopen. Om dat te bereiken moeten we brainstormen en een revolutie teweegbrengen in de Joomla! interface. Door gebruik te maken van de kracht van de UX-processen en vooral door te luisteren naar onze gebruikers, kunnen we samen de toekomst van Joomla! vormgeven en mensen inspireren om geweldige dingen te doen.