Chunk4x

Difference between revisions of "Menu Assignment/nl"

From Joomla! Documentation

(Updating to match new version of source page)
 
Line 2: Line 2:
 
*'''Moduletoewijzing.''' Selecteer '''Op alle pagina's''', '''Geen pagina's''', '''Alleen op de geselecteerde pagina's''' of '''Op alle pagina's behalve de geselecteerden''' uit de lijst.
 
*'''Moduletoewijzing.''' Selecteer '''Op alle pagina's''', '''Geen pagina's''', '''Alleen op de geselecteerde pagina's''' of '''Op alle pagina's behalve de geselecteerden''' uit de lijst.
  
<div class="mw-translate-fuzzy">
+
*'''Menuselectie.''' Wanneer de laatste twee opties gekozen worden zal er een lijst worden weergegeven met alle menu-items zoals in het schermafdruk hierboven is te zien. Dit geeft u de mogelijkheid om de menu-links te kiezen waarmee de module geassocieerd moet worden. U kunt hier kiezen op welke pagina's de module zichtbaar moet zijn. Zie [[How do you assign a module to specific pages?/nl|Hoe kunt u een module toewijzen aan specifieke pagina's?]] voor meer informatie.
*'''Menuselectie.''' Wanneer de laatste twee opties gekozen worden zal er een lijst worden weergegeven met alle menu-items zoals in het schermafdruk hierboven is te zien. Dit geeft u de mogelijkheid om de menu-links te kiezen waarmee de module geassocieerd moet worden. U kunt hier kiezen op welke pagina's de module zichtbaar moet zijn. Zie [[S:MyLanguage/How do you assign a module to specific pages?|Hoe kunt u een module toewijzen aan specifieke pagina's?]] voor meer informatie.
 
</div>
 

Latest revision as of 05:53, 20 September 2020

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎português do Brasil
  • Moduletoewijzing. Selecteer Op alle pagina's, Geen pagina's, Alleen op de geselecteerde pagina's of Op alle pagina's behalve de geselecteerden uit de lijst.
  • Menuselectie. Wanneer de laatste twee opties gekozen worden zal er een lijst worden weergegeven met alle menu-items zoals in het schermafdruk hierboven is te zien. Dit geeft u de mogelijkheid om de menu-links te kiezen waarmee de module geassocieerd moet worden. U kunt hier kiezen op welke pagina's de module zichtbaar moet zijn. Zie Hoe kunt u een module toewijzen aan specifieke pagina's? voor meer informatie.