Actions

Difference between revisions of "Joomla Installation Resources"

From Joomla! Documentation

m (Reverted edits by Tom6 (talk) to last revision by Mvangeest)
m (Recommended Reading)
Line 1: Line 1:
 
== Recommended Reading ==
 
== Recommended Reading ==
* '''[[{{NewestPageVer|Installing Joomla! }}]]'''
+
Rog, Kjo pyetje mund të përgjigjet më mirë nga të vihet në prizë autorit, që nga përdorimi i plug tij në kërkon që ju të modifikuar theme tuaj (dhe mënyra Wordpress punon krejtësisht). Ka shumë plugins të tjera të navigimit atje që punojnë shumë mirë me Artisteer tthemes si mirë.
* [http://www.joomla.org/about-joomla/technical-requirements.html Technical Requirements]
+
* [http://help.joomla.org/content/category/48/268/302/ Joomla! 1.5 Installation Manual]
+
* [[Upgrade Instructions]]
+
* [[Security]]
+
* [http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=429&t=588890/ View installation page from Joomla 1.5 installer to help choosing hosting company]
+
  
 
== Tutorials ==
 
== Tutorials ==

Revision as of 05:11, 29 March 2012

Recommended Reading

Rog, Kjo pyetje mund të përgjigjet më mirë nga të vihet në prizë autorit, që nga përdorimi i plug tij në kërkon që ju të modifikuar theme tuaj (dhe mënyra Wordpress punon krejtësisht). Ka shumë plugins të tjera të navigimit atje që punojnë shumë mirë me Artisteer tthemes si mirë.

Tutorials

List of all articles belonging to the categories "Tutorials" AND "Installation"

FAQ

List of all articles belonging to the categories "FAQ" AND "Installation"