Actions

Difference between revisions of "Joomla Installation Resources"

From Joomla! Documentation

m (Recommended Reading)
m (Recommended Reading)
Line 1: Line 1:
== Recommended Reading ==
 
Rog, Kjo pyetje mund të përgjigjet më mirë nga të vihet në prizë autorit, që nga përdorimi i plug tij në kërkon që ju të modifikuar theme tuaj (dhe mënyra Wordpress punon krejtësisht). Ka shumë plugins të tjera të navigimit atje që punojnë shumë mirë me Artisteer tthemes si mirë.
 
 
 
== Tutorials ==
 
== Tutorials ==
 
<small>List of all articles belonging to the categories "Tutorials" AND "Installation"</small>
 
<small>List of all articles belonging to the categories "Tutorials" AND "Installation"</small>

Revision as of 06:13, 29 March 2012

Tutorials

List of all articles belonging to the categories "Tutorials" AND "Installation"

FAQ

List of all articles belonging to the categories "FAQ" AND "Installation"