Toevoegen van een nieuw menu-item

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page Adding a new menu item and the translation is 62% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
dansk • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎eesti • ‎français • ‎Nederlands • ‎português
Joomla! 
3.x
Access Menu Manager

Menu's en menu-items bieden de algemene structuur van de site. Eén 'Menu' bevat normaal gesproken meerdere 'Menu-items' . Elk 'menu-item' laadt een vooraf gedefinieerd paginatype dat wordt bepaald door het 'menu-itemtype' .

Beschikbare 'Menu-items' types zijn onder meer: ​​( Artikelen / Configuration Manager / Contacten / Nieuwsfeeds / Privacy / Zoeken / Smart Search / Systeemkoppelingen / Tags / Gebruikers / Wrapper ). Als u Joomla-extensies installeert, kunnen deze nieuwe menu-itemtypen aan deze lijst toevoegen.

Om te zien hoe uw menu-items momenteel zijn gedefinieerd, klikt u op 'Menu' in het hoofdmenu of via de optie 'Menu's' op de werkbalk.

De site kan verschillende menu's hebben en binnen elk menu veel verschillende menu-items hebben. Klik op het groene nummer in de kolom Gepubliceerd om de menu-items weer te geven die momenteel onder een bepaald menu zijn gedefinieerd, of klik op de link 'Menu-items' .

Existing Menus and Menu Items

Het is gemakkelijk om te zien welke 'Menutype' elk van de bestaande menu-items is.

Existing Menu Item Types

Om een nieuw Menu item toe te voegen: Klik in 'Menu-items Manager' op de werkbalkknop Nieuw om het scherm Menu-item: Nieuw te openen. Maak een Menu Titel. Klik op de knop 'Selecteren' om het juiste 'Menu-itemtype' te kiezen en alle parameters in te vullen die aan het geselecteerde menu-itemtype zijn gekoppeld. Bevestig dat het 'Menu' en 'Bovenliggende item' correct zijn ingesteld voor uw site. Selecteer het gewenste menu-item-type. Bijvoorbeeld om een individueel artikel in te voegen selecteer je Artikelen > Individueel artikel.