Joomla info page/sv-SE

From Joomla! Documentation

< Joomla info page

Svenska / Swedish[edit]

Vad är Joomla?[edit]

Arbete pågår/Work in progress Joomla är ett prisvinnande innehållshanteringssystem (Content Management System (CMS)), som ger dig möjlighet att skapa webbplatser och kraftfulla online-applikationer. Många aspekter, inklusive att Joomla är lättanvänt och utbyggbart, har gjort att Joomla är den mest populära programvaran som finns för att skapa webbplatser. Bäst av allt är att Joomla är en öppen programvara som är gratis för alla. Fördelarna med Joomla är bland annat:

  • Enkel installation
  • Enkelt underhåll av webbplatsen
  • Enastående säkerhet och stabilitet
  • Kraftfulla gratis och kommersiella tillägg
  • Många mallar för en enkel förändring av hur din webbplats ser ut

Var hittar du Joomla?[edit]

Var hittar du tillägg?[edit]

Var kan du hitta dokumentation för Joomla?[edit]

Var hittar du support för Joomla?[edit]

Regionala möten / Joomladagar[edit]

Lokala föreningar över hela världen organiserar Joomladagar. En Joomladag är en dag som är skapad endast för Joomlaanvändare och projekt, och som samlar framför allt regionala besökare. Mer information hittar du på: http://events.joomla.org/joomladays

Joomla användargrupper[edit]

Lokala grupper av joomlaanvändare (Local Joomla User Groups (JUG)) är ett bra sätt att träffa nya människor, få hjälp med ett projekt eller för att dela din egen kunskap om Joomla med andra användare. Joomla finns överallt så kontrollera om det redan finns en användargrupp (JUG) i ditt område. Om inte så kanske du funderar på att skapa en?

Hur kan du bidra till utvecklingen av Joomla?[edit]