J3.x

J3.x:Sobreescripcions d'idioma a Joomla

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page J3.x:Language Overrides in Joomla and the translation is 89% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎català • ‎español • ‎français • ‎русский

Per canviar el text en el core de Joomla o en una extensió (altres que no siguin la instal·lació d'un nou idioma) es recomana realitzar una sobreescripció a Joomla. Per fer això has d'anar a l'administrador ,després al menú sota d' "Extensions", fes clic a "Gestor d'idioma".

A continuació, al submenú de la pàgina que surt fes clic a "Sobreescriure", tal i com es mostra a la imatge de sota.

Help30-Extensions-Language-Manager-Overrides-screen-en.png

Fes clic a "Nou" a la barra d'eines. Aquí pots canviar qualsevol cadena a Joomla. Pots utilitzar el quadre de la dreta de la cerca per a una cadena que apareix al lloc web. O si saps la clau que vols substituir immediatament es pot introduir a la casella de l'esquerra.

Un cop tinguis la teva cadena introdueix-la al camp "Constant d'idioma de l'esquerra de la pantalla. A continuació, escriu a l'àrea de text sota el text que vols visualitzar. Un cop ho hagis fet, fes clic a "Guardar i tancar" i després repeteix el pas anterior per a cadascuna de les cadenes que cal substituir.

Help30-Extensions-Language-Manager-Overrides-Edit-screen-en.png

Sembla una manera una mica difícil de fer-ho que simplement editar les cadenes d'idioma - però l'avantatge és que quan es realitzis una actualització d'una extensió o de Joomla aquestes cadenes no es sobreescriuran i, en general, és més fàcil fer-ho d'aquesta manera, una vegada que fer-ho cada vegada que actualitzis alguna cosa a Joomla i hagis de tornar a editar el fitxer ini de nou.