JEDL

From Joomla! Documentation

This page is a translated version of the page JEDL and the translation is 100% complete.

Other languages:
català • ‎čeština • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎فارسی • ‎français • ‎Bahasa Indonesia • ‎italiano • ‎Türkçe

A continuació es mostra una llicència de concessió de drets per utilitzar, modificar i distribuir documentació relacionada amb el projecte Joomla! . Està dissenyada per fomentar una distribució electrònica àmplia de la documentació de Joomla! alhora que garanteix que qualsevol material afegit a la documentació per vostè o altres, pot absoldre i formar part de la documentació autoritzada distribuïda pel projecte Joomla !.

La llicència que apareix a continuació no és l'única manera d'obtenir el permís per utilitzar la documentació de Joomla !. Si voleu publicar documentació de Joomla! d'una manera no permesa per aquesta llicència (és a dir, en un llibre imprès), poseu-vos en contacte amb el projecte de Joomla! .

Tot i que la llicència es digui "Llicència per a la documentació electrònica de Joomla!", Se l'anima a utilitzar per a obres que no estan associades amb Joomla! i per altres coses, a part de la documentació.

La llicència en si és copyright 2007 Open Source Matters, Inc.y té permís per fer còpies literals de la mateixa.

Llicència de la Documentació electrònica de Joomla! v 1.0

Definicions

"Propagar" un treball significa fer qualsevol cosa amb ell, sense permís, que li faci directament o indirectament responsable d'infringir lleis cobertes per copyright, excepte si es visualitzen o es modifiquen en d'una còpia privada.

"Obra" és qualsevol material amb copyright amb llicència sota els termes d'aquesta llicència o qualsevol material basat en aquest tipus de material. "Autor" significa totes les persones o entitats que tenen el dret legal de concedir permís per difondre l'obra o parts de l'obra. Cada llicència es dirigeix a "vostè".

"Mitjans Electrònics" significa qualsevol dispositiu, metge o tecnologia utilitzada per emmagatzemar, gravar, exhibir, transmetre o modificar la informació electrònica, inclosos els llocs web, els discos compactes, discos digitals de vídeo, discs durs, mitjans magnètics i xarxes d'ordinadors. "Mitjans Electrònics" no inclou, per exemple, els llibres impresos en paper.

"Llicència de retrocessió" significa una llicència perpètua, mundial, no exclusiva i lliure de regalies, per difudir l'obra en qualsevol suport i per qualsevol mitjà.

"Llicència Copyleft" significa una llicència per Difondre l'Obra sota els termes d'aquesta llicència o qualsevol versió futura de la llicència de documentació electrònica de Joomla, publicada per l'Open Source Matters.

"Format Font" d'una obra, s'entén la forma preferent que té el treball per poder fer modificacions en ell. Per veure com funciona, en text podria ser el format de text pla ASCII.

Permisos Condicionats

Si concedeix una Concessió de llicència a l'autor i una llicència Copyleft a qualsevol que estigui en possessió de l'Obra, pot difondre el treball a través de mitjans electrònics per a qualsevol propòsit, incloent fins comercials.

Ha de posar a disposició sense cap cost, per a qualsevol a qui se li distribueixi l'Obra, una versió en forma de Codi Font. Tal disponibilitat ha de ser a través de qualsevol de (1) els mateixos mitjans i mètode amb el qual es distribueix el treball o (2) mitjançant descàrrega a internet. No pot condicionar el proporcionar el codi font de l'Obra o qualsevol altra diferent de l'acceptació d'aquesta llicència.

Ha de proporcionar una còpia d'aquesta llicència, observant que s'aplica a l'Obra, juntament amb la informació necessària per a adquirir el Codi Font a qualsevol a qui distribueixi l'Obra.

Ha de conservar les notificacions de copyright de l'Autor de l'Obra i mostrar-los de manera tan destacada com la resta del text.

Reserves de Drets

Res en aquesta llicència li atorga a vostè, o qualsevol altra persona, de cap dret de difondre l'Obra en qualsevol altre suport, o mitjançant qualsevol altre mitjà diferent dels Mitjans Electrònics.

Res en aquesta llicència li atorga a vostè, o qualsevol altra persona, dret a fer alguna cosa que requereixi autorització en virtut de la llei de marques. En concret, no hi ha res en aquesta llicència, que li atorgui el permís per mostrar que l'Obra és "oficial", o d'alguna manera, aprovada o autoritzada pels autors.